Κάντε μια βουτιά!

03/08/2018
από Χρύσα Καλλιγιάννη
back2back

Οι καλοκαιρινές μας διακοπές έχουν ανακοινωθεί εδώ και κάμποσο καιρό τώρα! Όλοι,  πέρα από κάθε πιθανή δυσκολία, στουμπώνουμε ρούχα και μαγιό σε βαλίτσες... βάζουμε μπουκάλια με νερό σε γλάστρες για να μην ξεραθούν και τα λουλούδια μας, όσο εμείς θα βουτάμε στα βαθιά! Στο scrap-crafts.gr λοιπόν κάνουμε ακριβώς το ίδιο... 

Τι θα λέγατε όμως αν σας χαρίζαμε και κάτι; Βλέπετε η χαρά των διακοπών, μας έχει ξαφνικά γεμίσει με αισιοδοξία, συναίσθημα αναγκαίο το τελευταίο διάστημα και θέλουμε να μοιράσουμε όση γίνεται απ' αυτήν! 

Πώς θα σας φαινόταν αν καθώς πλατσουρίζετε στις παραλίες, μπορούσατε να επωφεληθείτε από τις προσφορές μας; Πώς είπατε; Ποιος θα παραλάβει τα πράγματά για λογαριασμό  σας, αφού όλοι θα κάνουν τις διακοπές τους; Γι' αυτό σκάτε; 

Από Σάββατο 04/08 και ως Κυριακή 19/08 23:59, θα τρέχουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, τετραήμερες  προσφορές-εκπτώσεις της τάξεως του 30% σε διάφορες κατηγορίες και προϊόντα κάθε φορά! Κάντε τις παραγγελίες σας και λάβετε όλα τα προϊόντα σε μια παραλαβή μετά τις 21 Αυγούστου!  Βουτήξτε λοιπόν άφοβα! 

1ο Τετραήμερο 04 ως και 07 Αυγούστου, Κορδέλες - Γυάλινα - Κορνίζες
2ο Τετραήμερο 08 ως και 11 Αυγούστου, Υφάσματα - Λουλούδια - Χάντρες
3ο Τετραήμερο 12 ως και 15 Αυγούστου, Κουτάκια Γάμου/Βάπτισης/Δώρου - Καδράκια - Πάνινα - Τσόχινα - Κεριά - Χαρτοπετσέτες
4ο Τετραήμερο 16 ως και 19 Αυγούστου, Σετ Βάπτισης - Μαρτυρικά - Μεταλλικά Στοιχεία.


Προϋποθέσεις: 

  • Να είστε εγγεγραμμένοι χρήστες. (αν δεν είστε ακόμα, ευκαιρία να κάνετε την εγγραφή σας).
  • Καθώς ανά τετραήμερο θα αλλάζουν οι κατηγορίες των προϊόντων που θα έχουν έκπτωση, καλό είναι να ολοκληρώνετε την κάθε παραγγελία σας εντός του τετραημέρου κάθε φορά.
  • Συμπληρώστε στο πλαίσιο {σχόλια} τη σημείωση "συγχώνευση" σε κάθε παραγγελία που κάνετε αναγράφοντας και τους αριθμούς των προηγούμενών σας παραγγελιών (αν έχετε κάνει). 

Σημείωση! Οι παραπάνω προϋποθέσεις δίνονται για λόγους ευχρηστίας κι ευκολίας και μόνο! 

  • Αν δεν είστε εγγεγραμμένος χρήστης, δε φαίνονται οι εκπτώσεις! Επίσης δε θα μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες παραγγελίες σας, κι άρα δε θα μπορείτε να συμπληρώσετε τους αριθμούς των προηγούμενών σας παραγγελιών ώστε κι εμείς να μπορέσουμε να τις κάνουμε μία! 
  • Αν έχετε κάποια παραγγελία η οποία δεν έχει ολοκληρωθεί από μέρους σας και περιέχει προϊόντα με έκπτωση, αυτά θα χρεωθούν με κανονική τιμή αν την αποστείλετε μετά το πέρας της λήξης της προσφοράς. 
  • Η συμπλήρωση της λέξεως "συγχώνευση" θα μας βοηθήσει να ξέρουμε αρχικά ότι έχετε κι άλλες παραγγελίες που εκρεμούν στο όνομά σας, ενώ η αναφορά στους αριθμούς αυτών θα μας βοηθήσει να συγκεντρώσουμε τις παραγγελίες σας σε μια αποστολή! 

Χρεώσεις μεταφορικών όπως κι αντικαταβολών που μπορεί να χρεωθούν στις παραγγελίες σας, θα διορθωθούν από μας κατά τη συγκέντρωση αυτών σε μία, με την ανάλογη χρέωση για μια αποστολή (αν χρειάζεται). 

Μείνετε συντονισμένοι με το κατάστημά μας! Μη χάσετε καμία από τις προσφορές μας! Κάθε τέσσερις μέρες μερικές νέες κατηγορίες προϊόντων θα μπορούν να προστεθούν στο καλάθι σας! 

Καλές βουτιές!!! 

Pinterest

Σχόλια

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Κάντε το σχόλιο σας!