Πακέτο Νονού Minie Mouse (Video Διαγωνισμού)

10/06/2017
από Χρύσα Καλλιγιάννη

Από τις 19/05/2017 τρέχει στο FB ο διαγωνισμός μας για ένα πακέτο νονού με θέμα Minie Mouse! Αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 19/06, οπότε και στις 20/6 θα γίνει και η κλήρωση για την ανάδειξη του/ της τυχερού / τυχερής! 

Εμείς από τη μεριά μας, και θέλοντας να έχουν όλοι μια εικόνα του πως θα είναι τελικά αυτό το πακέτο, αποφασίσαμε να βιντεοσκοπήσουμε κάποια από τα σημεία της δημιουργίας του! Επίσης θεωρούμε πως ό,τι κι αν καταφέρνουμε να σας δείχνουμε, είτε μέσω video tutorials είτε μέσω φωτογραφικών tutorials, σίγουρα μπορούμε να σας εμπνεύσουμε ή και βοηθήσουμε στη δημιουργία των δικών σας κατασκευών! 

Ελπίζουμε στην κατανόησή σας για τυχόν αστεία περιστατικά ή και λαθάκια που μπορεί να εντοπίσετε κατά την παρουσίαση του video, θέλουμε όμως να αποφεύγουμε όσο γίνεται τα πολύ "στημμένα" κι άψυχα κατά τη γνώμη μας videos, αφού για μας η όλη προσπάθεια είναι κυρίως φάση δημιουργίας και μέσω αυτής επιδιώκουμε την πληρότητα που η δημιουργία παρέχει! 

Κάντε "Like" κι ακολουθείστε μας και στο youtube, καθώς σκοπεύουμε να σας ενημερώνουμε και μέσω αυτού! Θα θέλαμε να μας πείτε τη γνώμη σας γι' αυτή την προσπάθειά μας, αφήνοντας ένα σχόλιο! 

Για όσους επιθυμείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο διαγωνισμό, έχετε λίγο χρόνο ακόμα, ως τις 19/6/2017 και μπορείτε να το κάνετε κάνοντας "Like" στη σελίδα μας στο FB, κοινοποιώντας την ανάρτηση του διαγωνισμού κι αφήνοντας το σχόλιό σας στην ίδια την ανάρτηση....εδώ... 

Τώρα... καθίστε αναπαυτικά και παρακολουθείστε το video  του πακέτου! 

 

Να 'στε δημιουργικοί! 

Pinterest

Σχόλια

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Κάντε το σχόλιο σας!