Καλώς ορίσατε!

08/12/2016
από Χρύσα Καλλιγιάννη

Κάποιοι από σας, θα έχετε ήδη προσέξει πως εδώ κι ενά μήνα περίπου, διαβάζετε αναρτήσεις που δημοσιεύουμε στο νέο μας blog ο σπιτο, (μέσω των social media στα οποία μας ακολουθείτε) το οποίο όλο αυτό τον καιρό είναι στη φάση της οικοδόμησης του -θα λέγαμε- κι άρα η λειτουργία του ως τώρα ήταν κυρίως δοκιμαστική.

Οι παλαιότεροι φίλοι, γνωρίζετε την αγάπη μας για τις κατασκευές και τις δημιουργίες γενικότερα, αλλά και την ψυχική πλήρωση που μας παρέχει το να μοιραζόμαστε μαζί σας, ιδέες, οδηγίες και μικρά μυστικά για κάθε μορφής δημιουργική απασχόληση (hobby).

Το ονομάσαμε Arty Scrap-Crafts Blog Cafe κι είμαστε πλέον στην ευχάριστη θέση, να ανακοινώσουμε την επίσημη έναρξη της λειτουργίας του. 

Σας προσκαλούμε λοιπόν για καφεδάκι, βουτήματα κι άφθονο κουβεντολόι! Και το καλύτερο δε σας το είπαμε! Πίνουμε καφεδάκι συχνά πυκνα και μάλιστα φορώντας πιζάμες και παντόφλες! Θα χρειαστεί βέβαια μια στο τόσο να φορέσετε και το καλό σας το φουστάνι ή εκείνη την τέλεια γόβα στιλέτο που αγοράσατε πρόσφατα, ακόμα και τη γραβάτα που σας έκανε δώρο η κόρη σας, παραπονεμένο δε θα αφήσουμε κανένα! 

Βολευτείτε λοιπόν στα αναπαυτικά καναπεδάκια μας κι ετοιμαστείτε για υπέροχα και χαλαρωτικά παρεάκια, στο χώρο της δημιουργίας και της τέχνης! Διότι ακολουθούν πολλές πολλές αναρτήσεις με tutorials για κάθε είδους κατασκευή, videos με τεχνικές γύρω από δημιουργίες decoupaz, scrapbooking και κάθε μορφής DIY.

Με το παράπονο δε θα μείνετε ούτε κι εσείς που ασχολείστε με το πλέξιμο βελονάκι ή και βελόνες. Ακόμα κι εσείς που αγαπάτε το κέντημα σε όποια του μορφή, εδώ θα σας δίνουμε συχνά πυκνά με δημοσιεύσεις μας, ιδέες, σχέδια καθώς και μικρά μυστικά.

Χμμμ είστε κι εσείς που έχετε αγοράσει ραπτομηχανή οικιακής χρήσης? Τώρα και περίπου 2 χρόνια ε? Αλλά την έχετε ακόμα στο κουτί της κι ούτε που την έχετε δοκιμάσει? 

Εδώ στο Arty Scrap-Crafts Blog Cafe, θα σας τα μάθουμε όλα! 

 

 

SaveSave
Pinterest

Σχόλια

Καλή αρχή εύχομαι!
Κάντε το σχόλιο σας!