Τρόποι αποστολής

Οι παραγγελίες εκτελούνται με σειρά προτεραιότητας από το τμήμα παραγγελιών μας, κι είναι έτοιμες προς αποστολή εντός (3) τριών εργάσιμων ημερών.

Οι παραγγελίες σας αποστέλλονται με

SPEEDEX courier

Δωρεάν μεταφορικά σε όλες τις παραγγελίες από 30 ευρώ και άνω.

Για παραγγελίες κάτω των 30€ υπάρχει σταθερή χρέωση 5€ ανεξάρτητα απο τον όγκο και το βάρος του δέματος.

Πακέτα μεγάλου όγκου και βάρους αποστέλλονται με μεταφορική εταιρία χωρίς επιπλέον χρέωση σας. Σ'αυτή την περίπτωση πιθανών να χρειαστεί να έχετε προπληρώσει την αξία της παραγγελίας σας, ώστε να αποφευχθεί η εμπολοκή διαφόρων μεταφορικών εταιριών στην είσπραξη αντικαταβολών. Αν θεωρήθεί πως η παραγγελία σας είναι αναγκαίο να αποσταλλεί με αυτόν τον τρόπο θα έχετε ενημερωθεί εγκαίρως γι' αυτό. 

Τώρα μπορείτε να δείτε την πορεία της παραγγελίας σας και μετά την αποστολή της! Κάντε αναζήτηση το tracking number της παραγγελίας σας (ένας αριθμός που μοιάζει με 16211......),και σας έχει αποσταλλεί σε μήνυμα, με τίτλο "Παραγγελία #(αρ. παραγγελίας σας) Δημιουργήθηκε νέα αποστολή" ή έχει εμφανιστεί στις λεπτομέρειες της παραγγελία σας, στον παρακάτω σύνδεσμο για να έχετε τον απολυτό έλεγχο.

 

Αποστολές Κύπρου  

Παραγγελίες αποστολής σε Κύπρο, είναι απαραίτητο να έχουν προπληρωθεί με χρεωστική/πιστωτική κάρτα, paypal ή με κατάθεση σε τραπεζικό μας λογαριασμό! (Οι τρεις εργάσιμες για την αποστολή τους, υπολογίζονται από την ημερομηνία που εμφανίζεται η κατάθεσή σας σε ένα από τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς).

Οι αποστολές γίνονται με ACS και η παραγγελία σας χρεώνεται αυτόματα και με τα έξοδα αποστολής (22,00€), ανεξαρτήτως βάρους ή όγκου! Με την αποστολή της παραγγελίας σας, ενημερώνεστε από το σύστημά μας με τον αριθμό voucher που τη συνοδεύει για ευκολία στον εντοπισμό της. 

Από το ίδιο σύστημα ενημερώνεστε αυτόματα για όλα τα στάδια εξέλιξης της παραγγελίας σας! 

 

Τρόποι πληρωμής

 

Αντικαταβολή

Μπορείτε να εξοφλείσετε την παραγγελία σας με την παράδοση της, στο χώρο σας. Η μέθοδος της αντικαταβολής ισχύει για ολόκληρη την Ελλάδα. Η αντικαταβολή χρεώνεται επιπλέον με 2.50€ στο συνολικό κόστος της παραγγελίας. Όλοι οι άλλοι τρόποι πληρωμής δεν έχουν κάποια αντίστοιχη επιβάρυνση. 

Για παραγγελίες συνολικού κόστους άνω των 150€ δεν είναι διαθέσιμη η επιλογή του τρόπου πληρωμής "Αντικαταβολή", οπότε και θα πρέπει το σύνολό της να εξοφληθεί με έναν από τους άλλους διαθέσιμους, "Πιστωτική/Χρεωστική Κάρτα", "Κατάθεση σε Τράπεζα" ή "Παραλαβή από Κατάστημα" (η τελευταία μόνο για κατοίκους της πόλης του Ρεθύμνου).  

 

Κατάθεση μέσω τραπέζης

Χρησιμοποιώντας αυτή τη μέθοδο πληρωμής, σας ενημερώνουμε ότι οι παραγγελίες σας μετρούν το 3ήμερο εργάσιμων (ή για κάποια προϊόντα 10ήμερο εργάσιμων) για την αποστολή τους από την ημ/νια κατάθεσής σας και μετά. Δηλώστε στην κατάθεσή σας, το όνομα που αντιστοιχεί στο όνομα της παραγγελίας σας, ώστε να μπορούμε να την αναγνωρίσουμε κι ενημερώστε μας σχετικά αποστέλλοντας το αποδεικτικό μέσω e-mail στο info@scrap-crafts.gr 

 

Όνομα δικαιούχου: Καλλιγιάννη Χρυσούλα

Πειραιώς

5757-071367-420

IBAN: GR75 0172 7570 0057 5707 1367 420 

Αν δεν είστε κάτοικος Ελλάδας θα χρειαστείτε και τον παρακάτω κωδικό για την κατάθεσή σας! 

BIC: PIRB GR AA (για καταθέσεις εκτός Ελλάδος)

 

Eurobank

0026.0331.46.0200471872

ΙΒΑΝ: GR7402603310000460200471872

 

Εθνική

258/006078-03

ΙΒΑΝ: GR4201102580000025800607803

Αν δεν είστε κάτοικος Ελλάδας θα χρειαστείτε και τον παρακάτω κωδικό για την κατάθεσή σας!

BIC: ETHNGRAA (για καταθέσεις εκτός Ελλάδος)

 

Με πιστωτική κάρτα VISA, MASTERCARD, MAESTRO

Υπάρχει δυνατότητα πληρωμής με όλες τις αποδεκτές κάρτες (πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες) Visa, MasterCard, Maestro.

 

 

Pinterest